Les Bandes, candidates a Meravelles Valencianes

De http://www.fsmcv.org/:

La FSMCV, junt amb altres entitats socials i culturals de la Comunitat Valenciana s’ha sumat a la iniciativa de triar Les Meravelles Valencianes, dins de les set categories que l’organització de l’esdeveniment hi havia establit.

Les categories són:

- Esdeveniments culturals i patrimoni immaterial
- Parcs i paratges naturals
- Conjunts historicoartístics
- Peces arqueològiques i obres d’art
- Monuments naturals
- Monuments arquitectònics històrics
- Monuments arquitectònics moderns s. XX i XXI

Les Societats Musicals han sigut triades candidates a ser considerades “Meravelles Valencianes” dins de la categoria de “Esdeveniments Culturals i Patrimoni Immaterial”.

El sistema d’elecció serà per correu electrònic i ho podrà fer qualsevol persona o entitat que dispose d’un compte de correu.

El procés de votació popular s’estendrà des de l'1 de novembre fins a abril del 2008 inclusivament, i podrà votar cada correu electrònic una vegada per mes natural.

Des de la Federació estem molt interessats que les societats musicals tinguen eixe reconeixement social i el recolzament popular que ens faça ser considerades una de les Meravelles Valencianes.

En les mans de tots nosaltres està el poder aconseguir-ho, per això t'emplace a participar votant la nostra candidatura des del teu correu electrònic així com des dels correus de membres de Juntes Directives, Músics, Professors i Socis.

Més informació en la pàgina web www.meravellesvalencianes.org