+Unió Desembre 2007

Estimades/ts socies i socis: us presentem a continuació aquelles activitats que la UMLH està preparant:

PRIMERA PEDRA DE L’AUDITORI Dimecres 5 de desembre. A les 11.00. Cantó del Parc de la Rambleta al costat del Bulevard. Acte de col·locació de la primera pedra del tan desitjat Auditori que hem conegut com Centre Cultural Rambleta, C.C.R. o Bulevard de les Arts i la Cultura, B.A.C., al qual assistiran autoritats de la nostra ciutat. Des de la UMLH animem a tota la gent de la Unió que vullga, perquè acudisca a l’acte.

A POQUETA NIT
Dimecres 5 de desembre. A les 20.15 al local social -Músic Cabanilles, 48, baix-. Recital de Piano i Flauta. Antonio Galera, piano i Joan Briz, flauta.
Divendres 14 de desembre. A les 21.00 al local social -Músic Cabanilles, 48, baix-. Presentació del Projecte d’Ajuda a la Població de Kiziguru, a Rwanda, en el qual, la UMLH, d’ara en avant, va a participar, al costat del Centre de Música i danza de Nazaret i altres institucions. Hi haurà una projecció.

CORAL Diumenge 16 de desembre. A partir de les 17.30. La nostra Coral participa en “Nadal al Carrer”, organitzat per la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana. Lloc: Espais públics per a Vianants del Centre Històric de València. Cant comú a les 19.00 a la Plaça de la Verge.

DIA DEL SOCI Dissabte 22 de desembre. A les 20.00 al local social -Músic Cabanilles, 48, baix- Vi d’honor i tradicional sorteig.

CONCERT DE NADAL DE CORAL I ORQUESTRA Dissabte 22 de desembre. A les 23.00, l’Orquestra de la UMLH, sota la direcció de Miguel Morellá Asins, i la Coral Horta, sota la direcció d’Alejo Pérez Lamata, oferiran el Tradicional Concert de Nadal a l’església de Sant Marcel·lí.

ARREPLEGÀ DE MÚSICS Diumenge 23 de desembre. A les 11.00 (de matí) arreplega dels nous músics que s’incorporaran a la Banda de la Unió Musical L’Horta, amb cercavila pels carrers del barri.

CONCERT DE NADAL DE LA BANDA Divendres 28 de desembre. A les 19.30, sota la direcció de Miguel Morellá Asins, Concert Tradicional de Nadal de la Banda de la Unió Musical l’Horta.

CONCERT DE REIS DE LA BANDA JUVENIL Divendres 4 de gener. A les 20.00, sota la direcció de Juan Carlos López Luján, Concert de Reis de la Banda Juvenil de la Unió Musical l’Horta.

ORQUESTRA DE CORDA Els interessats a formar part en la nostra orquestra de corda, que assaja els dissabtes de una a dos de migdia al gimnàs del C. P. Sara Fernández, poden demanar informació en la nostra Escola (Enginyer José Sirera, 24, baix , tel. 963280468, de 17.30 a 20.00)

DANSES VALENCIANES I BALLS DE SALÓ Hem fet dues llistes (per a cada activitat) que hem posat als taulers de l’Escola (Enginyer José Sirera, 24, baix) perquè s’apunte qui vullga. Posteriorment farem contacte amb els interessats.

PÀGINA WEB Informació constantment actualitzada en la web www.uniómusicalhorta.com

CORREU ELECTRÒNIC Aquells socis que ho desitgen poden enviar el seu compte de correu electrònic a umlhorta@ono.com perquè li enviem allí els + UNIÓ i qualsevol altra informació, en compte de fer-ho mitjançant la carta tradicional sobre paper

La Unió Musical l’Horta us desitja que les iniciatives que ací us proposem siguen del vostre interès.

Si voleu llegir el +Unió en format PDF punxeu ací: +Unió Desembre 2007