Actualització web i +Unió Octubre 2007

Hem actualitzat el Calendari d'Assaigs per al Certamen de Xest, al qual podeu accedir directament mitjançant la imatge de la dreta. Així mateix, hem afegit més arxius de só i partitures al repertori de la Coral i hem ficat al dia la llista dels seus components.

A continuació us presentem aquelles activitats que la UMH està preparant per als propers dies.

BANDA
Diumenge 7 d'octubre. A les 19.00. Festival de Bandes. Auditori Tama d'Aldaia. Entrada lliure.
Dissabte 13 d'octubre. A les 19:30. Concert a Benefici de l’Asociación Valenciana de Prader-Willi, a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València. Actuaran totes les seccions de la UMH: 1ª Part, Coral, Orquestra i Banda Juvenil i 2ª Part, Banda. Preu: 5 €. Tiquets: de dilluns a dijous, de 17.30 a 20.00 a l’Escola de Música de la UMH i a la sucursal del barri de Caixa Popular, en el seu horari habitual d’oficina.
Diumenge 21 d'octubre: XXIX CERTAMEN DE BANDES DE LA COMUNITAT a l'Auditori del Complex Educatiu de XEST. L'hora aproximada de la nostra actuació serà les 12:00h. Competim en la Segona Secció amb les bandes guanyadores de la mateixa categoria dels respectius certàmens provincials d’Alacant i Castelló, és a dir, l’Agrupació Musical Artística Nulense i la Unión Musical la Constancia de Catral.
Dissabte 27 d'Octubre. Concert a l'aire lliure a confirmar.
Diumenge 28 d'octubre: A les 12.00 h. Concert al Mercat de Colom.

CORAL, BANDA JUVENIL I ORQUESTRA DE CORDA
Dissabte 13 d’octubre.
Participaran en la 1ª part del Concert Benèfic, a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València. Vegeu informació + amunt. Els interessats a formar part en la nostra orquestra de corda, que assaja els dissabtes de una a dos de migdia al gimnàs del C. P. Sara Fernández, poden demanar informació en la nostra Escola.

A POQUETA NIT, LLUM, VEU
A causa dels importants esdeveniments que ocupen a la Unió, ajornem les sessions d’A Poqueta Nit al mes de novembre. Aleshores farem una festa de començament.
EN +UNIÓ DE NOVEMBRE, MÉS INFORMACIÓ

DANSES VALENCIANES I BALLS DE SALÓ
Hem fet dues llistes (per a cada activitat) que posarem en els taulers de l’Escola perquè s’apunte qui vullga. Posteriorment farem contacte amb els interessats.

Recordeu que tindreu informació constantment actualitzada en aquesta pàgina web i que aquells socis que ho desitgen poden enviar el seu compte de correu electrònic a umlhorta@ono.com perquè li enviem allí els +UNIÓ i qualsevol altra informació, en comptes de fer-ho mitjançant la carta tradicional sobre paper.

Local Social: C/Músic Cabanilles, 48, baix
Escola: C/Enginyer José Sirera,24, baix, esquerra
Telèfon: 96 328 04 68 (per a qualsevol consulta, de dilluns a dijous, de 17.30 a 20.00 h)

La Unió Musical l’Horta us desitja que les iniciatives que ací us proposem siguen del vostre interès.