Fotos del Dinarot

Ja tenim les fotos que feu Jorge Alcocer per a la web del barri (barriosanmarcelino.es) durant el Dinar que fèrem el passat diumenge on celebràrem tots junts l'èxit aconseguit al Certamen Provincial.

Tots dinàrem molt bé i ho passàrem millor amb allò que esdevingué després: els regals, els moments per a riure, els d'agraïr el treball de tots, i molt especialment, l'entrega dels 1ers Premis 'No Tenim Rival' que organitzà la Comissió de Banda, on la majoria, per no dir tots els músics i col.laboradors, rebèrem el nostre merescut reconeixement, per una cosa o per altra. Des d'ací felicitem a tota la Comissió per la iniciativa, i especialment a Ximo i a Maria, pel 'curro' de pintar tots els trofeus, i a l'equip encarregat d'organitzar el dinar. Tot eixí de meravella.

Per a veure les imatges, punxeu al següent enllaç:I recordeu que aquestes imatges passen a formar part de la web del Certamen, així ho tindrem tot ben juntet. Aprofitem per a dir-vos el de sempre: si teniu algun material que voleu que ixca a la web, només heu de enviar-nos-el.