MENÚ DEL DIA: FALLES, VIATGE, CCR I WEB

Benvinguts al nostre restaurant de notícies. El chef els recomana el nostre menú del dia:

APERITIU - ENTRADA DE BANDES

El 22 de febrer passat, la Banda de la UMH participà en l'Entrada de Bandes que la Junta Central Fallera organitzà al centre de la ciutat. Enguany tenia una nota de color perquè es celebrava el 25 Aniversari de la fundació de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València, en la qual participàrem junt a 5 bandes més. Per aquest motiu fórem 25 les bandes que vàrem desfilar des de la Plaça de la Verge fins la de l'Ajuntament. Després totes juntes interpretàrem "El fallero" i es llançà una mascletà.

Aprofitem per a publicitar la nova web de la Coordinadora ficant amés un enllaç de l'acte amb fotos d'aquell dia.

www.cosomuval.org

1er PLAT - VIATGE

Aquest no es tracta d'un plat de bon gust. El cas és que finalment el viatge que estava previst per aquest estiu a Cantàbria s'ha hagut de suspendre per falta de gent. Ens agradaria saber el motiu de la no participació per part dels músics i membres de la Societat en general per a millorar i fer més interessat una futura oferta de viatge.

De qualsevol manera, des de la pàgina web volem agraïr a la Comissió de Viatge el temps que han empleat en tirar aquest projecte endavant.

2on PLAT - FALLES 2009

Hem arreplegat algunes fotos de les particions de la Banda durant els actes d'aquestes Falles. Si teniu alguna foto que voleu que fiquem a la web, només heu de enviar-la al nostre correu umhweb@gmail.com. A partir d'ara podeu veure-les també en les diapositives de la dreta.

FALLES 2009

POSTRE - CONCENTRACIÓ CCR

Dissabte passat dia 28, l'Associació de Veïns i la Unió Musical l'Horta convocàren a la gent del barri a una marxa pels carrers per a animar a l'Ajuntament de València a que faça efectiva la seua promesa de començar les obres del Centre Cultural Rambleta en un mes. L'acte va estar acompanyat dels gegants de l'AVV, la batucada de la UMH i la Muixeranga de València.

Si punxeu a la imatge anireu a l'àlbum de fotos del CCR on podeu veure fotos de l'anterior concentració i d'aquesta última. Podeu llegir també la nota informativa de l'acte.

Nota informativa 28/03/2009

RESOPÓ - LLISTA DE CORREU I MAPA UMH

Hem ficat a la vostra disposició una Llista de Correu per a que tingau la possibilitat de rebre informació sobre les actualitzacions de la web al vostre correu electrònic. Només heu de punxar en l'enllaç d'acontinuació o de dalt a la dreta.


També hem afegit en la secció de Contacte un mapa del barri amb els punts d'interés de la UMH.