PROGRAMACIÓ FEBRER-MARÇ 2009

Us oferim el +Unió amb la programació de la UMH per als mesos de febrer i març, on cal destacar:

BANDA DE LA UMH: Entrada de Bandes a la Ciutat de València
Amb motiu del 25 Aniversari de la Coordinadora de Bandes de Música de la Ciutat de València, enguany l'Entrada de Bandes la realitzarem les 25 bandes que la formem. La data és el diumenge 22 de febrer pel matí. Un autobús ens portarà des del Bulevar a les 11h.

Anirem des de la Plaça de la Verge fins a la Plaça de l'Ajuntament. En arribar, les 25 bandes interpretarem un pas-doble.

Solicitem la màxima afluència ja que és un acte de gran importància per a la Unió.



BANDA JUVENIL: Concert Presentació dels Alumnes que enguany comencen Instrument.
Serà el diumenge 8 de març a les 11.30h a l'Auditori de la Banda Primitiva de Paiporta (C/Lluis Vives, cantó amb C/Balmes)

A POQUETA NIT: Dia Internacional de la Dona Treballadora.
El divendres 6 de març a les 21h al Local comptarem amb la preséncia d'Alex Hurtado perquè ens parle del seu treball gràfic i de investigació sobre l’explotació de xiquetes que es fa al Nepal i la India que il·lustrarà amb les valuoses imatges que va obtenir d’aquella realitat. Aquest és el missatge que ens ha deixat per a la presentació del seu treball:

“El tráfico de niñas devora cada año las ilusiones de miles de niñas y jóvenes, al ser raptadas, engañadas con falsas ofertas de trabajo o vendidas por familiares no siempre ignorantes del destino final. Os proponemos un viaje fotográfico comentado entre Nepal y la India para conocer el problema y la lucha de dos valientes organizaciones para erradicarlo: Maiti Nepal y Rescue Foundation”
------------------------------------------------------------

Per si la voleu, punxant ací podreu accedir a la versió PDF del +Unió:


Com sempre, esperem que totes aquestes iniciatives siguen del vostre interés.