19 de novembre - ACTUALITZACIONS

Com podeu veure, li hem pegat un nou bany de color a la web, debut més que res a l'onada de despreniments de retina que el verd provocava en alguns. Esperem que el blau tranquilitzador siga més del gust de tots. Ja sabeu que estem oberts a qualsevol sug.gerència siga del tipus que siga.

Però no només ha estat un canvi de color el que hem fet.

· ATENCIÓ: Hem canviat la direcció de correu electrònic de la web. La nova és umhweb@gmail.com. El motiu ha estat problemes de spam amb la web de ONO i sobretot, comoditat a l'hora de funcionar amb els vostres correus. Per favor, actualitzeu-la, encara que ja està ficada al dia en els enllaços de la web.

· En la secció de la Coral, hem actualitzat el llistat de veus, el seu repertori (amb noves cançons, midis i partitures), i hem afegit les fotos oficials del X Aniversari.

· Encara que un poquet tard, hem ficat al dia la secció de la Setmana Cultural.

· Hem ampliat la secció d'Enllaços, amb les webs de les entitats del barri, com ara l'AVV, la Falla Arquebisbe Olaechea o la Falla Enginyer Josep Sirera, i Martín Forés, cartellista que ha col.laborat amb nosaltres en nombroses vegades.

· Com podeu veure també, tenim una mena de presentació de diapositives amb fotos de la UMH. Ara només estan les del Certamen de Xest. En breu espai de temps ficarem fotos de la història de la Unió. Qui vullga aportar qualsevol foto només té que fer-nos-la arribar mitjançant el correu electrònic.

· Hem creat un nou fons de pantalla a la secció de Descàrregues, amb els colors nous de la web.

Bé, doncs esperem sincerament que tot això vos agrade.

Un salut.