BANDA: propers actes

Salut, companyes i companys:

Com va el final de curs? Esperem que estigueu acabant-ho amb força i que obtingueu els millors resultats possibles.

Per la nostra banda ja veieu que la marxa no para (o, com deia aquell.."que el ritmo no pare...") i és per això mateix que ens dirigim a tu un cop més per infortmar-te dels actes que anem a tindre des del dia de hui fins que se n'anem de vacances.

La cosa quedarà de la següent manera:

Diumenge 15 de Juny: processó a La Torre (acte de la Coordinbadora de Bandes). Hem d'estar a les 8:30 a la porta de l'institut Joanot Martorell (també conegut com a Josep Viguer o antigament San Vicent) amb l'uniforme complet, les marxes de processó de sempre (Carmen, Triunfal, Nuestro Padre Jesús i Mater Mea) i l'instrument muntat i, sobretot penseu que és un acte 50% PRO-VIATGES així que NO FALTEU!!!

Dimecres 25 de Juny: Xaranga Festes Benetússer. La de tots els anys, ja sabeu, en horari nocturn (a les 22:30h a la Plaça de Sant Marcel·lí o a les 23:15 a Benetússer), vestimenta informal i moltes ganes de fer festa.

Dissabte 28 de Juny: Entrada de moros i cristians a Benetússer (Horari a confirmar). Uniforme complet i les marxes de sempre (Jéssica, Caballeros de Navarra, Cid i Víctor). Penseu que per fer una "entraeta apanyà" no podem ser quatre gats així que animeu-se i TOTS A BENETÚSSER!!!!

Dissabte 5 de Juliol: Concert a l'aire lliure al Barri. Prèviament al concert farem una cerca-vila en protesta per la lentitud de les obres del B.A.C. (bulevar de les Arts i la Cultura). Arribarem fins al solar on ha d'anar l'Auditori i desplegarem pancartes davant els diversos mitjans de comunicació que ens acompanyaran perquè l'Administració se n'adone que amb una pedra no en tinim prou...Des d'allí anirem al pati del Col·legi Sant Marcel·lí on farem el concert.

Dissabte 2 d'Agost: Processó a Benifaraig (acte de la coordinadora de Bandes). Tot i que ja avisarem de l'hora de quedar cal que la tingueu ben present per les dates que són i perquè es necessiten un mínim de 35 músics. A més a més, penseu que aquesta processó, a l'igual que la de La Torre) també serà un 50% PRO-VIATGES.

Bo, doncs ja heu vist que per acabar la temporada no està gens malament. Només ens queda recordar-vos que encara continuen els assajos en el seu horari habitual de dilluns i dimecres en els que estem preparant tots aques actes que acabem de nomenar. Penseu que el que funcione la cosa és qüestió de tots, així que no us feu els "llonguis" i TOTS A ASSAJAR!!!!

I recordeu: aniré a assajar a l'estiu i no em quedaré a casa tocant-me el piu.

Gràcies per la vostra atenció i Salut!