BANDA: actes cap de setmana

Salut companyes i companys!

Molts de vosaltres, si no tots, ja sabeu com està el panorama d'actes concerts i assajos, però per a tots aquells que encara aneu una miqueta despistats ací va un recordatori:

Dissabte 26 d'Abril: 10:00h. Cerca-vila pel barri amb motiu de la Trobada de Penyes Barcelonistes que enguany organitza la Penya Barcelonista de Sant Marcel·lí. L'acte, que és PRO-VIATGES, serà ben curtet i festiu, pel que anirem vestits d'informal i amb la samarreta del 25 aniversari.

Diumenge 27 d'Abril: 11: 30h a l'Auditori de Torrent. El primer dels concerts que hem de fer com a premi per haver guanyat el Certamen. Actuarem nosaltres, però també la resta de bandes guanyadores a les altres seccions. Per a l'ocasió posarem autobussos per als músics que eixiran a les 10:00h des del bulervar. No et quedes a casa i vine a rugir amb el Kimbo!!

Diumenge 27 d'Abril (després del concert): Gran dinar de germanor. Dinar patrocinat per la Banda, pel que no cal que agafeu res de casa. En acabar de dinar farem allò que tots esteu desitjant: PAGAMENT DE FALLES!!

Doncs bé, ja veieu que és un mal cap de setmana per a quedar-se tirat al sofà així que prepareu els instruments i a fer Banda!!.

Així mateix, aprofitem per recordar que hui i demà dijous fem assaig a les 22:00h i el dissabte a les 16:30h ASSAIG GENERAL

U - O - UNI - Ó!!!!