+Unió - febrer i març 2008

A continuació us avancem les activitats que tindran lloc durant el present mes de febrer i el proper de març:

BANDA
Dissabte 2 de febrer. A les 12.00. Participació en l’acte de Entrada de Bandes a la Ciutat de València en commemoració del 800 Aniversari del Naixement del Rei Jaume I.

Diumenge 3 de febrer. A les 12.00. Concert al Mercat de Colom.

Diumenge 17 de febrer. A les 09.15. Volta a Peu València. A l’encreuament del Bulevard Sud amb Gaspar Aguilar, xaranga per amenitzar el pas dels corredors.

Falles (mes de març) Músics de la Banda posaran la salsa a la festa de les falles Arquebisbe Olaechea-Sant Marcel.lí, José Soto Micó i Músico Espí.

A POQUETA VEU
Divendres 15 de febrer. A les 21.00. Lectura de relats, rondalles, monòlegs, poesia, etc. Dirigit al joves i adults. Serà al local social -Músic Cabanilles, 48, baix.

ANIVERSARI DE LES NORMES DE CASTELLÓ
Divendres 22 de febrer. A partir de les 19.30 obrirem el local perquè pugueu entrar i anar veient l’exposició "Els Escriptors Castellonencs i les Normes del 32" que es podrà visitar també el dissabte 23 de febrer, al local social, de 18.00 a 20.00 hores. A les 20.00 hores, un audiovisual i presentació del llibre "Les Normes De Castelló", a càrrec del seu autor, Josep Daniel Climent, amb la participació d’Emili Casanova, de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. A les 21.30 hores, sopar. Organitza l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Marcel.lí i la Unió Musical l'Horta.

A POQUETA VEU - CUCURUCÚ TEATRE
Divendres 29 de febrer. A les 20.00 en un lloc novedós: el Molí del Tell (al costat del Parc de la Rambleta, en l’antic carrer Tomás de Villarroya, que anava des de la porta del Cementeri fins a la Creu Coberta). Recital de poemes "Clorofil.la" al voltant dels arbres i compta amb la participació musical d’un tercet de corda.

CONFERÈNCIA
Divendres 7 de març a les 20.00: conferència de l' historiador Vicent Ibiza i Osca titulada "Les dones a la Història de l'Art".

A POQUETA NIT
Divendres 28 de març. A les 21.00, al local social (Músic Cabanilles, 48), Us delitareu amb la música i les lletres del compositor i cantant Sergio Sanz.

DANSES VALENCIANES I BALLS DE SALÓ
Hem fet dues llistes (per a cada activitat) que hem posat als taulers de l’Escola (Enginyer José Sirera, 24, baix) perquè s’apunte qui vullga. Posteriorment farem contacte amb els interessats.

PÀGINA WEB
Informació constantment actualitzada en la web
www.uniomusicalhorta.com

CORREU ELECTRÒNIC
Aquells socis que ho desitgen poden enviar el seu compte de correu electrònic a umlhorta@ono.com perquè li enviem allí els + UNIÓ i qualsevol altra informació, en compte de fer-ho mitjançant la carta tradicional sobre paper.


La Unió Musical l'Horta desitja que les iniciatives que ací us proposem siguen del vostre interés.

Podeu llegir-ho en format PDF punxant ací: +Unió - febrer i març 2008