BANDA: actes "a cabassos"

Companyes i companys de la Banda:

Després d'aquest mes de Gener tan relaxat que hem tingut, Febrer ve carregat d'actes (concerts, actes de carrer, actes pre-Falles...). Així que esperem que tingueu les piles ben carregades i moltes ganes per traure endavant el que se'ns acosta.

Ací està la llista dels propers actes (i, com diria el Mestre: "agafeu-se al pincell que m'emporte l'escala..."):

Dissabte 2 de Febrer: Entrada de Bandes en commemoració del 800 aniversari del naixement de Jaume I "El Conqueridor". Acte PRO-VIATGES al que assistim amb altres 19 bandes més a petició de la Coordinadora de Bandes amb motiu dels actes organitzats a "l'any Jaume I". L'hora de la quedada és a les 10:45h. a les Escoles de Música (ja que posarem autobussos per poder anar tots junts) amb l'uniforme complet. Tocarem el pas-doble Ateneo Musical. No falteu i penseu que és una bona oportunitat per lluir premi i Banda (a part de ser pro-viatges..).

Diumenge 3 de Febrer: Concert al Mercat de Colón. El de sempre, el que mai falla...a les 11:00h. a la plaça del barri o a les 11:30 allí. Uniforme complet. El repertori a interpretar estarà format per obres que ja tocàrem en Nadal més la volta al Mercat en la que tocarem un pas-doble a triar entre Ragón Fález, Ateneo Musical o Tercio de Quites.

Diumenge 17 de Febrer: Volta a Peu de València. Igual que l'any passat, es farà una xaranga per a amenitzar el pas dels corredors. Als assistents se'ls obsequiarà amb una samarreta, un entrepà i una begudeta. A les 9:15h. a la rotonda del Bulevard Sud amb Gaspar Aguilar. Informal i amb l'instrument muntat.

Diumenge 24 de Febrer: Presentació de la Falla Sant-Marcel·lí-Arquebisbe Olaechea. A les 8:30h. al Casal de la falla. A aquest acte només hauran d'acudir les persones que estiguen en la partició de Sant Marcel·lí i la Falla els convidarà al desdejuni (per això l'hora de quedada). En breu es penjaran al pavelló i a les escoles les llistes amb les particions i actes de cadascú. Uniforme complet.

Bo, doncs ja veieu que tenim un Febrer mogudet així que ànims i ja sabeu "a tots els actes acudiré i amb els meus companys de categoria tocaré".