Actualitzacions a tope

Aprofitant aquests temps de vacances hem possat la web al dia. A continuació teniu la llista de nous continguts que hem incorporat:

FÒRUM DE LA UMH

A partit d'ara, el Fòrum de la web comptarà amb una secció d'accés restringit només per als usuaris que s'identifiquen com a membres de la UMH, tant membres de qualsevol secció, com a sòcis/es. Això ens dóna més privacitat en les nostres converses i d'aquesta manera continuem amb la voluntat participativa que té la web, ja que amés hem copiat tots els anteriors comentaris fets en el blog per a que tot aquell/a que forme part de la UMH puga llegir-los.

Esperem que l'utilitzeu tant o més que els anteriors comentaris

-> Fòrum de la UMH

NOVA SECCIÓ DE L'ORQUESTRA

Ja està operatiu l'apartat de la secció de més nova creació de la UMH, amb la seua curta i esperançadora història, el director i els músics que la conformen.

-> Orquestra de Cambra de la UMH

COMPONENTS

També hem actualiztat els componens de cadascuna de les seccions que conformen la Societat. Visiteu els seus respectius apartats per a comprovar-ho.

PREMI EUTERPE

En la secció del premi que rebé la web, hem afegit la nominació en paper i la felicitació que ens va fer arribar la FSMCV:



ENLLAÇOS

Tenim una nova pàgina per a visitar. Es tracta de www.radiobanda.com. 24h al dia de música inenterrompuda de banda a internet. Pegueu-li una miradeta.

CERTAMEN DE XEST
Felicitacions, comunicats i fotos

Encara teníem pendents algunes cosetes del Certamen de la Comunitat, i per fi les tenim a la vostra disposició.

En primer lloc, ja podeu veure la totalitat de les felicitacions que hem rebut en paper:


En segon lloc, el comunicat que va fer la FSMCV com a explicació de la seua absència en l'entrega de premis al Certamen de Xest i la carta que des de la Junta Directiva de la UMH li enviàrem com a resposta:



I per últim, ací teniu recopilades 500 fotos dels assaigs previs al Certamen, del mateix dia a Xest i de la festa de després. Agraïm a tots aquells que ens heu passat les vostres fotos (Lucía, Mª Carmen, Ximo, Dani, Tomás...). Punxeu en aquest enllaç:


Galeria de fotos del Certamen de Xest


Per suposat, tant les felicitacions, com els comunicats i les fotos, les teniu recopilades en la secció del Certamen de la Comunitat.

I bé, això és tot. Esperem que gaudiu de totes aquestes novetats.
Saluts.