Activitats nadalenques de la UMH i retransmissió del concert de LP

JO, JO, JOOOOUUU !!!

En primer lloc volem desitjar-vos a totes i a tots que passeu unes festes d'allò més agradables amb la proximitat de la vostra gent.

A continuació passem a informar-vos de les activitats que us proposem des de la UMH durant aquestos dies i a les quals per suposat estou tots convidats:

DESEMBRE

dissabte 22 a les 20h: Dia del Soci/a al Local (C/Músico Cabanilles 48b). Degustacions vàries regades amb els millors vins de la terra. Amés, hi haurà un sorteig de ...? Hauràs de vindre. T'esperem!!!

dissabte 22 a les 23h: Concert de Nadal de la Coral l'Horta i l'Orquestra de Cambra a l'esglèsia del barri.

diumenge 23 a les 11h: Passacarrer de recollida dels nous músics/es que s'incorporaran a la Banda de la UMH al proper Concert de Nadal.

divendres 28 a les 19.30h: Concert de Nadal de la Banda de la UMH al Pavelló del C.P. Ramiro Jover.

GENER

divendres 4 a les 19h: Concert de Reis de la Banda Juvenil de la UMH al Pavelló del C.P. Ramiro Jover.


Esperem la vostra assistència en tots aquestos actes que culminaran un any ple de satisfaccions, èxits i millors relacions que donaran entrada a nous projectes, il.lussions i realitats de velles reivindicacions.

U!!! A!!! Unitat!!!

Saluts i Bon Nadal i Feliç Any Nou a tothom.

La Junta Directiva

-------------------------------------------------------------------

Més cosetes:


LP Te Va, mitjançant el programa d'Octavio Hernández, Nuestras Bandas de Música, restrasmetrà el concert que fèrem el 17 de novembre en el Palau de la Música i que ells gravaren tant per a la ràdio com per a la televissió. Tot això serà els dies:

diumenge 23 de desembre a les 14.00h
divendres 28 de desembre a les 20.15h
dissabte 29 de desembre a les 9.00h