Un poquet de tot: Euterpe, actualitzacions i +Unió novembre 2007

Doncs com diuen alguns, només ens queda que ens toque la loteria de Nadal enguany. Quina passada: 1er Premi i Menció d'Honor al Certamen Provincial, 1er Premi i Menció d'Honor al de la Comunitat, i encara que no es pot comparar en importància, pedra a pedra es fa paret: Euterpe a la Millor Web.

Pert cert, que els mitjans de comunicació s'han fet resó de la gala, com ara el diari Levante, Las Provincias i algunes pàgines web. Ací teniu els enllaços:


Aprofite hui per a pujar cosetes noves a la web. En l'apartat d'actualitzacions hem afegit nous comentaris de Naira Rodrigo i Jesús García del Certamen de Xest (aquest últim al voltant de la cutre-polèmica postcertamen), una felicitació dels amics de l'Oficina de Caixa Popular del barri i les fotos de les pancartes que Ximo i els seus sequaços han penjat pel barri. Ací les teniu:


També hem afegit noves cançons, midis i partitures al repertori de Nadal del Cor de la UMH gràcies una vegada més a l'aportació de Mª Carmen Bello. Ho teniu tot en la seua secció o punxant ací: Repertori Coral.

Més cosetes. De la mà de Salva Benlloch ens arriba el
+Unió de Novembre de 2007
, on destaquem:

BANDA
Dissabte 17 de novembre. A les 19.00. Palau de la Música de València. V Festival de Bandes del Programa “Nuestras Bandas de Música” dirigit i presentat per Octavio Hernández Bolín. Participarem al costat de la Banda de la Asociación Musical Ciudad de Benicarló i es gravarà i emetrà posteriorment en el programa “Nuestras Bandas de Música” LP PUNTO RADIO i LP TEVA TV.
Diumenge 18 de novembre. Hora aproximada 11.30. Festival de Bandes de Música de la Junta Municipal de Patraix. Plaça Beato Nicolàs Factor. Actuació de la nostra Banda al costat d’altres bandes del districte.

SOPAROT
Novembre. A hores d’ara, en el moment que confeccionem aquest + UNIÓ, no hem resolt encara el tema del SOPAROT (lloc, dia, hora...) per a celebrar el triomf de la Banda en el Certamen, però no us preocupeu que estem treballant en ell. Estigueu atents a la pàgina de la Unió www.uniomusicalhorta.com . Prompte hi hauran noticies. El sopar estarà obert a tots els amics de la Unió que vullguen participar.

A POQUETA NIT, LLUM, VEU
Dissabte 24 de novembre. 21.30 Sopar i després “A POQUETA LLUM”: 22.30 Projecció de la pel·lícula “Al voltant de la mitja nit” “Round Midnight”. Bella banda sonora de jazz.

Si voleu llegir el +Unió original en paper tal qual l'enviem per correu, ací el teniu en format PDF: