SOPAROT POST-CERTAMEN

El divendres 30 de novembre la Unió convida els músics de la Banda a sopar als Salons Aqualandia que es troben al final de l’Autopista del Saler. Cas que dugueu algun acompanyant, el preu del menú és de 30 €. Per descomptat, el sopar (i la festa que hi haurà després) està obert a tots els amics de la Unió que vullguen participar.

La festa tindrà lloc en una discoteca del Complex Aqualandia (les consumicions no formen part del convit de la Unió i no estan incloses en el preu del menú).
Confirmeu el més prompte possible l’assistència (tant músics com acompanyants). Per a fer les reserves podeu cridar al mòbil de Conxa Bermell 606 825 946 o dirigir-vos a l’Escola (Enginyer José Sirera, 24, baix esquerra) de 17.00 a 20.00 hores, abans del dimecres 28 de novembre.

Hi haurà servei d’autobús
per als músics i la Unió (a aquells que ho desitgen) els assegurarà les places. Els “no músics” podran reservar fins a completar els seients del vehicle. Si voleu anar en bus, demaneu la vostra plaça en el moment de apuntar-vos al menjar. El preu d’utilitzar aquest servei encara no està decidit. En tot cas, no serà major de 5 €/persona. La Unió subvencionarà una part del preu als músics.

Tal i com férem en el DINAROT del 6 de maig, també haureu d’indicar si preferiu plat de carn o de peix.

MENÚ

CAPRITXOS DEL XEF
Un entrant amb una selecta varietat de mossos saborosos

ENTRECOT AL GRILL ESTIL VERSALLÉS
Acompanyat de creïlles
o
SUPREMAS DE MERLUZA A LA MARINERA
Acompanyat de gambes i puntes d’espàrrecs

CREPS CASOLANS FARCITS DE GELAT
Amb bany de xocolata i pluja de “crocanti”

DELITOSA CREMA DE VAINILLA AMB PINYA TROPICAL, BRESQUILLA I KIWI
Coberts de Nata, xocolata i “crocanti”

CAFÉS

Bodega:
Vi blanc valencià i tint de La Rioja
Aigües minerals
Refrescs
Cerveses

Al final el sopar i, abans d’anar-nos-en de marxa a la “disco”, haureu de provar les pastetes, la mistela i els bombons que us prepararà la Unió (per animar, més que res...)