XXIX Certamen de Bandes de la Comunitat - compte arrere

Ja tenim el cartell del XXIX Certamen de Bandes de Música que organitza la Generalitat Valenciana per mediació de l'Institut Valencià de la Música al Complex Educatiu de Xest.

La data serà el proper diumenge 21 d'octubre i tot començarà a les 10h, encara que la nostra participació està prevista al voltant de les 12h.

El Certamen arrancarà amb les bandes de la secció tercera, en la qual participaran la Unió Musical de Beniarbeig, la Societat Musical la Tropical de Benigànim i la Unión Instructivo Musical La Esmeralda de Almassora. Després serà el torn de les bandes participants en la segona secció, amb la Unió Musical l'Horta de Sant Marcel.lí de València, la Asociación Musical Artística Nulense de Nules i la Sociedad Unión Musical La Constancia de Catral. Finalment, tindrà lloc l'actuació de les bandes de la primera secció: la Sociedad Protectora Musical La Lira de Alfarp, la Agrupació Filharmònica Borrianenca de Borriana i la Sociedad Arte Musical La Filarmónica de Callosa de Segura. Tancarà el Certamen com ve siguent tradició la Banda de Música La Lira de Cheste, i al acabar es coneixerà el veredicte del jurat.

Com ja sabeu, interpretarem com a obra obligada "Recordando a Degrain" de Teo Aparicio, i "Music of the Spheres" de Philip Sparke com a obra lliure.

Us demanem el vostre suport i la vostra companyia de sempre, i així segur que junts arribem a bon port.