I la marxa continua

Si senyores i senyors, xiquetes i xiquets, músiques i músics...Després de la resaca i l'orgull (que a alguns encara ens dura i més que ens durarà) per haver guanyat el Certamen de Xest, la vida musical de la Banda de la Unió continua inalterable. És per això que passem a notificar-vos els propers assajos i actes/concerts que se'ns acosten.

PROPER ASSAIG:
Dimecres 31 d'Octubre
, a les 22:00h al Pavelló del Ramiro. Com ja sabeu, el proper concert que farem és d'una gran importància ja que és un mà a mà amb una banda de reconegut prestigi com la de Benicarló, de 1ª secció, que és en el Palau (que ja és com si jugàrem en casa) i que, a més a més és un concert organitzat per LPteva i eixirem per la tele i eixes coses. Per tant, preguem la màxima assistència de músics als assajos i la màxima responsabilitat per part de tots per a que el resultat del concert siga el desitjat. De totes maneres, i per a que tot el món puga organitzar-se de la millor forma possible, en breu penjarem tot el calendari d'assajos d'ací al concert.

PROPERS CONCERTS:
Dissabte, 17 de Novembre, 19:00h: Mà a mà amb la Banda de Benicarló al Palau de la música. Concert organitzat per LPteva. La importància d'aquest concert ja l'hem mencionada així que no ens falles!!!

Diumenge 18 de Novembre, hora a confirmar: concert organitzat per la Junta Local de Patraix.

Divendres, 28 de Desembre, hora a confirmar: Gran Concert de Nadal de la U.M.l'Horta al Pavelló del Ramiro. Ja sabeu que aquest és el nostre, el que tots els anys toca (com la loteria) i, enguany més que mai, hem d'estar tots per a agrair al nostre barri i al nostre públic el seu suport i ajut en aquests Certamens passats. S'admeten suggerències per a innocentades...

Bo, doncs com veieu hi ha faena, però res comparat a altres anys, així que organitzeu-vos com pmillor pugueu i recordeu que "si un bon concert vols oferir a tots els assajos hauràs d'assistir..."