Propers actes Banda

Company i companya:
Després de la bona actuació d'ahir a les Festes Populars, passem a informar-te dels propers actes que tenim amb la Banda (actes als que et convidem a participar i esperem de la teua assistència...).

22 de Setembre: Concert Festes Populars; a les 18:00h al Col·legi Sant Marcel·lí. (Recordem per als més despistats que aquest concert servirà de preparació per al Certamen).

29 de Setembre: Processó de Sant Miquel; a les 21:00h a Catarroja. (La de sempre, la que no falla, la del Mestre...)

7 d'Octubre: Festival de Bandes (a confirmar); Auditori Tama d'Aldaia. (No patiu que amb temps sabreu si es fa o no).

10, 11 i 12 d'Octubre: assajos a la Sala García Navarro del Palau de la Música; 21:00h. Ací ha de començar a gestar-se la fita pel que demanem que no falle ningú aquests dies. No cal dir que aquell qui vullga acudir com a públic està totalment convidat.

13 d'Octubre: Concert Benèfic al Palau de la música; a les 19:30 al Palau de la Música. Al ser un concert benèfic, actuaran totes les seccions de la Unió pel que a la 1ª Part actuaran la Coral, Orquestra i Banda Juvenil i a la 2ª Part ho farà la Banda. (Aquest concert també servirà de preparació per al Certamen).

18, 19 i 20 d'Octubre: assajos a la Sala García Navarro del Palau de la Música; 21:00h. Últims dies de preparació per al Certamen... i tu t'ho vols perdre????

21 d'Octubre: GRAN CERTAMEN DE BANDES DE LA COMUNITAT; l'hora aproximada de la nostra actuació serà les 12:00h a l'Auditori del Complex Educatiu de Xest.

28 d'Octubre: Concert al Mercat de Colom; a les 12:00h al Mercat de Colom.

17 de Novembre: Festival Bandes L.P. TeVa al Palau de la música (hora a confirmar). Actuació semblant a la del mà a mà que es fa a Bunyol, però amb bandes de la categoria de la de Benicarló i de la Unió Musical l'Horta de Sant Marcel·lí.

Bo, com veieu són un fum de coses a recordar, però no patiu que tots rebreu la vostra fulla de notificació amb tots els actyes per que no se n'oblideu de cap... De totes formes tota aquesta informació la teniu també en la secció de la Banda.

Una forta abraçada, ànims i A PER ELLS!!!!!!!!!!!