III Cicle Cultural al voltant del Tabal, la Dolçaina i la Dansà

Enguany, les festes de Sant Marcel·lí seran més valencianes que mai perquè han incorporat molts actes que formen part del III Cicle al voltant del Taball, la Dolçaina i la Dansà.

Així doncs, omplirem els carrers del Barri amb tabaleters i dolçainers de grups com Estrela Roja de Benimaclet, Casino Torrent, Buf-alí de la Malva-Rosa, el Tudell, Colla “el Micalet”, Russafa-fa, Gatzara de Paterna, Els Bessons, Garramatxa d´Almenara o la Colla Sant Antoni d´Alacant.

Vindran balladores i balladors des de Llocnou d´en Fenollet i el Genovés i d´altres pobles i comarques. També estarà la Muixaranga de València.

A la nit els concerts estaran a càrrec de grups integrats per joves que tenen una característica comú: que canten i comuniquen en Valencià. Tenen una qualitat inqüestionable i arrosseguen un munt de gent. Vine doncs, a conèixer a “Valencianets.com”, a “Infussió”, a “The Skafeinats” i a “KiSap”. T´agradaran i et sorprendran.

El programa de festes es repartirà en les taules al carrer (on és costum) i també figurarà en aquestes webs del barri (www.barriosanmarcelino.es i www.uniomusicalhorta.com) i en ell s’aclariran quins, d´entre tots els actes, pertanyen al III Cicle. Cal doncs estar atents.

Enguany recuperem allò més valencià per a les nostres festes.

Salvador Vicent Benlloch Gascó