+Unió Setembre 2007 - Tornem a la faena

Companyes i companys, com ha anat l'estiu? Esperem que molt bé i que hageu gaudit al màxim del vostre merescut temps de descans... Però com ja sabeu tot el que és bo s'acaba...i ara, amb les piles ben carregades i un sac ben ple de ganes i ilusió, hem de tornar a la faena... i als assajos.

BANDA
Reprendrem la marxa el dimecres 29 d'agost a les 22h al pati del C.P. Ramiro Jover per retrobar-nos i fixar ja el calendari d'assajos amb motiu de la preparació del Certamen de Xest...(recordeu que guanyàrem el Certamen de la Diputació? Doncs ara a per aquest!!!). Aprofiteu els dies que queden i recordeu que quants més siguem, molt millor sonarem.

BANDA JUVENIL
El primer assaig serà el dissabte 22 de setembre a les 12h del migdia.

CORAL
Començarem els assaigs de la Coral el dilluns 3 de setembre a les 22h al C.P. Ramiro Jover. Com tots els anys, després de les vacances, tornem a veure’ns el primer dilluns de setembre. El començament de temporada és una ocasió immillorable per a aquelles persones que vullguen apropar-se a la Coral per a vindre a cantar amb nosaltres.

A POQUETA NIT, VEU, LLUM
A causa dels importants esdeveniments que ocupen a la Unió, ajornem les sessions d’A Poqueta Nit al mes de novembre. Aleshores farem una festa de començament.

FESTES POPULARS
Setembre. Barri de Sant Marcel·lí: comencen el dia 9 (volta a peu), continuaran del 13 al 16 de setembre i acabaran el dia 22, amb el concert de la Banda. Les festes d’enguany aporten interessants novetats al voltant de les nostres tradicions valencianes perquè ens incorporem al III Cicle sobre la Dolçaina, el Tabal i la Dansà.

AVANÇ OCTUBRE
Abans que res, teniu en compte aquests dos esdeveniments importants que, tot i que no s’hi corresponen amb aquest mes, convé recordar, perquè no s’ho perdeu:
· Dissabte 13 d’octubre. CONCERT BENÈFIC AL PALAU DE LA MÚSICA DE VALÈNCIA, en el qual participaran totes les seccions de la UNIÓ, on la Coral anunciarà el començament dels actes de celebració del seu X Aniversari.
· Diumenge 21 d’octubre. CERTAMEN DE BANDES DE MÚSICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA A XEST. No podeu faltar. Recordeu les emocions d’abril quan guanyàrem el Certamen Provincial al Palau, perquè tornem a competir, aquesta vegada amb els guanyadors de la Segona Secció dels respectius certàmens d’Alacant i Castelló.
Altra vegada necessitem el teu recolzament.