+ Unió - la UMH en Juny i Juliol

Estimades/ts sòcies i socis: Us presentem a continuació aquelles activitats que la UMH està preparant per als propers dies.


BANDA

Dissabte 9 de juny. A les 18.30. Actuació en Actes de Cáritas.
Diumenge 10 de juny. A les 20.30. Processó a Borbotó
Dimecres 27 de juny. A les 23.00 . Cavalcada en la festa de Moros i Cristians de Benetússer.
Dissabte 30 de juny. A les 18.00. Entrada de Moros i Cristians Benetússer.


BANDA JUVENIL

Diumenge 17 de juny. Intercanvi Bandes Juvenils a Cocentaina. La Banda Juvenil de Cocentaina invita a participar en el concert que ella organitza a la Banda Juvenil de la Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí. Informació i horaris en Escola de Música.
Diumenge 8 de juliol. Intercanvi Bandes Juvenils a Sant Marcel·lí. Actuarà la Banda Juvenil de la Unió Musical L’Horta i vindrà a actuar com a invitada la Banda Juvenil de Cocentaina. El concert tindrà lloc al pati del Col·legi San Marcelino.


CORAL

Divendres 29 de juny. A les 22.00 els coralistes soparem al local social i, en acabar, aproximadament a les 23.00 eixirem a cantar perls carrers de Sant Marcel·lí en la tradicional Ronda de Sant Joan. Enguany admetrem les huit primeres peticions. Aviseu si teniu el balcó en un quart pis o superior perquè no creguem que hi arriben les veus. Cal doncs organitzar-ho d’altra manera.
Podeu fer les peticions al telèfon: 96 3289034


A POQUETA NIT, LLUM, VEU

Divendres 15 de juny. A les 23.00 A Poqueta Llum Projecció de la pel·lícula “La Leyenda del Pianista en el Océano” al local social.
Divendres 29 de juny. A les 20.30 A Poqueta Nit. Concert de Nous Components de la Banda al local social.
Divendres 6 de juliol. A les 21.00 A Poqueta Veu al local social. Lectura de relats, rondalles, monòlegs, poesia, etc. Dirigit a joves i adults.


PÀGINA WEB

Informació constantment actualitzada en la pàgina web de la Unió www.uniomusicalhorta.com
¿Encara no la conegueu? Visiteu-la. Està tota la informació sobre la nostra Agrupació Musical, el Certamen, fotografies, els + Unió, els propers actes, forum per a participar i deixar la vostra opinió, etc.


CORREU ELECTRÒNIC

Aquells socis que ho desitgen poden enviar el seu compte de correu electrònic a umlhorta@ono.com o omplir el Formulari de Contacte perquè li enviem la informació dels + UNIÓ i qualsevol altra informació per correu electrònic, en compte de fer-ho mitjançant la carta tradicional sobre paper.


SECCIÓ DELS COL.LABORADORS

Estimat soci/a, sabem que moltes vegades t’agradaria col·laborar d’una manera o altra amb el nostre projecte, però no saps com fer-ho ni on dirigir-te. En la Unió necessitem mans cada vegada que fem un concert o quan arriben les festes del barri. No obstant, la col·laboració pot ser de moltes maneres, com tu desitges.
Pots fer contacte amb nosaltres telefonant a l’Escola de Música durant l’horari lectiu o bé escrivint un mail a umlhorta@ono.com (haurieu de deixar el motiu i les vostres dades perquè ens posem en contacte amb vosaltres) també podeu cridar al mòbil 605284561 i preguntar per Salva.
Esperem vostra iniciativa.

La Unió Musical L’Horta us desitja que les iniciatives que ací us proposem siguen del vostre interés.


Salva Benlloch