La Banda al Certamen

Com ja sabeu, la Banda es presenta enguany al XXXI Certamen de Bandes organitzat per la Diputació de València en la 2a secció, on participen les següents agrupacions musicals per aquest ordre:

- Sociedad Artístico Musical El Valle de Cárcer
- Sociedad Musical Santa Cecilia de Chelva
- Unió Musical l'Horta de Sant Marcel.lí de València
- Unión Musical de Xeraco
- Unión Musical de Yátova

Tots interpretarem l'obra obligada "Contestania Ibérica" de José Vicente Egea Insa. L'obra lliure que hem triat és "Music of the spheres" de Philip Sparke, compositor al qual recordem gratament, perquè fou amb altra obra seua (Music for a festival) amb la que guanyàrem l'últim Certamen al que ens vàrem presentar. Des d'ací l'agraïm molt especialment els seus consells personals que ens envià quan començavem a muntar-la, els quals podreu llegir més endavant.

La nostra secció comença el Dissabte 21 d'abril de vesprada, al voltant de les 17h, i està programat que nosaltres comencem l'actuació a les 18:30h.

Si voleu llegir més informació al voltant, visiteu la web dedicada de la Diputació: www.dival.es, on també trobareu les bases del certàmen i els participants de totes les seccions amb l'ordre de participació, una vegada fet el sorteig corresponent.

De cara als músics, en la secció de la Banda teniu la programació d'assaigs fins al Certamen.